Wat ik doe

Je bent benieuwd wat ik doe: Misschien wil je wel met mij samenwerken of mij inhuren: Wat leuk!

Ik ben filosoof.

  • Ik ben te boeken voor lezingen/presentaties. U organiseert een evenement en wil uw bezoekers verder laten nadenken, of u heeft iemand nodig om een bijeenkomst van uw bedrijf wat cachet mee te geven. Ik heb o.a. gesproken op festival KRACHTVOER in Antwerpen, voor YFM, bij restaurant INSTOCK en bij tv-programma Utopia. Onderwerpen waarover ik spreek zijn o.a. voedsel, vrijheid of onderzoek naar de zelf.  Voor een eigen in te vullen onderwerp of een presentatie die speciaal aangepast is aan uw organisatie kunt u mij ook benaderen, graag zelfs! Doe dat wel ruim op tijd (minstens een maand van tevoren) in verband met voorbereidingstijd. Boek hier een presentatie.
  • Ik geef advies en coaching aan de hand van mijn filosofische kennis. Ik maak daarbij gebruik van de Socratische gespreksmethode en mijn ervaring met o.a. Oosterse filosofie. Wilt u een coaching met mij boeken? Mail mij dan, ik bel u dan z.s.m. op voor een intakegesprek.
  • Ik schrijf ook graag artikelen. Op mijn site kunt u een idee krijgen wat voor een soort onderwerpen mij liggen. Over het algemeen: Voedsel, duurzaamheid, filosofie en zelfonderzoek, maar een uitnodiging tot denken over een ander onderwerp sla ik nooit af! Mail voor meer info.
  • Meedenken of brainstormen over uw bedrijf of organisatie doe ik graag. Ik ben analytisch sterk, heb een commercieel inzicht en kom vaak uit onverwachte hoek met creatieve ideeën die praktisch toepasbaar zijn. Als u mij wilt uitnodigen kunt u mij hier bereiken.

Ik ben Mindfulnesstrainer/coach.

  • De achtweekse mindfulness training, het is DE manier om mindfulness in je leven toe te passen. Ik geef groepstrainingen op open inschrijving, mail mij om informatie te krijgen over nieuwe startdata. inschrijven kan altijd!
  • Ik geef één-op-één meditatieles en training, we kunnen sessies doen om meer aandacht te krijgen voor uw dagelijks leven of leren hoe je moeilijkheden het hoofd kan bieden. Ook toepassingen zoals afvallen zijn mogelijk, we doen dan een sessie mindful-eten. Om te kijken of dit iets voor jou is: stuur mij een mail voor meer informatie.
  • Ik begeleid groepen om meer rust en kracht te vinden in samenwerking. Huur mij bijvoorbeeld in om op uw bedrijf een mindfulness sessie te doen.Wilt u uw werknemers een frisse uitgeruste blik bieden op het werk? Neem dan contact op om op maat gemaakt advies te krijgen.

Ik maak schilderijen! Mocht u van mij kunst willen kopen kan dat uiteraard.

  • Ik heb een vaste werkwijze: Vertel me uw levensverhaal, of het verhaal waarover u graag een schilderij wilt hebben. Ik vertaal dat in een beeld. Wilt u uw verhaal met mij delen? Graag, je kan me hier bereiken.
  • Voorbeelden van mijn werk kunt u HIER vinden.
  • Op mijn Facebookpagina: Nicoline Smalbraak ziet u de meest recente updates.

image1 (2) image3  

image2 image2 (1)

IMG_9479