Podcast – Maandag Meditatie #1

Podcast – Maandag Meditatie #1

Vandaag een leuk nieuwtje over de Maandag Meditatie Podcast! Ik ben overgestapt naar Soundcloud om mijn meditaties te publiceren, en vanaf volgende week worden ze ook in iTunes geplaatst. Zo wordt het nog makkelijker om de wekelijkse podcast te volgen!

Meditatie om uit de automatische piloot te stappen

Deze Ademruimte meditatie is een perfecte korte meditatie om uit je automatische piloot te stappen. Je kan hem doen als je ‘s ochtends wakker wordt, voordat je een belangrijke afspraak hebt of als je even een stressvol moment hebt waar je met nieuwe ogen naar wil kijken.

Maandag meditatie

Iedere maandag zet ik een nieuwe meditatie online, waarmee je kan oefenen. Het zijn altijd korte mediaties, die je makkelijk in je dag kan inplannen. Mediteren is een skill, een vaardigheid, waar je beter in wordt naarmate je het meer doet. Net zoals pianospelen of een vreemde taal leren. Oefen elke maandag mee, en langzamerhand zal je zien dat je makkelijker je aandacht kan richten, en manieren vindt om met jezelf en je gedachten om te gaan.

Hoe begin je?

Omdat de opnames live zijn opgenomen tijdens mijn lessen, vertel ik dingen zoals: ga zitten op een stoel of kussen etc niet. Zoek dus een rustig plekje uit voor jezelf om te gaan mediteren, zorg ervoor dat je lekker zit, en zet daarna de opname aan. De aanwijzingen voor de meditatie komen dan vanzelf voorbij.

Vragen als je vastloopt

Mocht je naar aanleiding van de meditatie een vraag hebben, stuur me gerust een berichtje! Ik beantwoord je vragen graag. Beginnen met mediteren is niet moeilijk, maar je kan natuurlijk het een en ander tegen komen. Het is altijd fijn als je daar een beetje ondersteuning bij hebt. Succes!

Wil je een keer live bij mijn les aanwezig zijn? Kijk hieronder welke data ik lesgeef! En stuur me een mailtje om je aan te melden.

Maandag: 8:00-8:45 – De Bewustzijn School, Lutmastraat 81, Amsterdam – GRATIS
Dinsdag: 18:00-19:00 – Bluebirds, Louise Wentstraat 186, Amsterdam
Woensdag: 8:30-9:15 – De Nieuwe Yoga School, Laurierstraat 109, Amsterdam – GRATIS