7 februari: 8-weekse mindfulnesstraining

7 februari: 8-weekse mindfulnesstraining

arthur-empathy

Ben jij ook op zoek naar meer balans, minder stress en piekeren, meer concentratie en een gelukkiger leven?

Ga dan eens aan de slag met het belangrijkste project in je leven: jezelf.

Als we het jaar vol goede moed beginnen met onze voornemens, is de maand februari vaak de maand dat de aandacht begint te verslappen. Een mooi moment om jezelf een zetje in de rug te geven om juist met aandacht aan de slag te gaan!

Op dinsdagavond 7 februari gaat er weer een 8-weekse mindfulness training van start, in deze acht weken bouw je aan een aandachtsvolle levenshouding en persoonlijke meditatie routine, waar jij de rest van je leven de vruchten van kan plukken.

Door mindfulness te beoefenen leer je:
* Beter om te gaan met spanning, emoties, onrust en piekeren.
* Beter om te gaan met lichamelijke klachten.
* Beter leren aanvoelen en respecteren van grenzen in je lijf & geest.
* Jezelf en je ervaringen te accepteren zoals ze zijn.
* Meer in het moment te leven; “het nu” te ervaren
* Steeds beter reageren op prikkels om je heen
* Steeds bewuster keuzes maken
* Greep krijgen op je innerlijk leven en daardoor op een gezonde en stressbestendige manier in het leven staan.

Mindfulness en meditatie zijn vaardigheden die je kan ontwikkelen. Hoe vaker je oefent, hoe makkelijker het je af zal gaan. Net zoals bijvoorbeeld het leren spelen van piano of spreken van een nieuwe taal. Mindfulness is geen zweverig begrip, maar is een praktische techniek die je in je eigen leven kan leren toepassen. Je ontwikkelt zo het vermogen om meer rust, aandacht en plezier voor jezelf te creëren in het NU.


// Aanmelden
Meld je aan via nicoline@freelancefilosoof.com

// Data & Tijden
Dinsdagen, 7, 14, 21, 28 februari en 7, 14, 21, 28 maart van 19:00-21:30
Aantal bijeenkomsten: 9 (8 dinsdagen en 1 zondag)
Stiltedag: zondag 19 maart 10:30-16:00

// Investering
€395,- (incl geluids opnames en werkboek, thee en koekjes en lunch op de stiltedag en BTW)

// Locatie
De Bewustzijn School, Lutmastraat 81, Amsterdam

// Intake
Voorafgaand aan de training heb ik graag een telefonisch of face-to-face intakegesprek met je, zodat ik je beter kan begeleiden tijdens de training!

// Over Nicoline
Nicoline Smalbraak (1984) studeerde filosofie en psychologie vanuit een wens de mens te begrijpen. Zij besloot na een jarenlange flirt met meditatie en het volgen van retraites in binnen- en buitenland een opleiding te volgen bij het Centrum voor Mindfulness. De wetenschappelijke manier waarop meditatie in mindfulness benaderd wordt, is er een waarbij Nicoline zich thuis voelt. Haar aardse en praktische aanpak maakt de meditatie en mindfulness lessen die zij geeft heel toegankelijk. Zij geeft behalve 8-weekse trainingen op open inschrijving ook losse Meditatie en mindfulness lessen bij De Bewustzijn School, Bluebirds Yoga en De Nieuwe Yoga School, organiseert mindfulness retraites en bedrijfstrainingen en begeleid daarnaast individueel mensen met levensvragen via haar bedrijf Freelance Filosoof. Zij is aangesloten bij de VMBN in categorie 2.

// Meer informatie
Ken je iemand die wel wat Mindfulness kan gebruiken? Of wil je zelf wat meer info? Mail dan even naar nicoline@freelancefilosoof.com of bel 06-28868823. Ook kun je op mijn website kijken www.freelancefilosoof.comen op Facebook de Freelance Filosoof pagina liken voor updates.