12 juli: 8-weekse Mindfulness Training

12 juli: 8-weekse Mindfulness Training

Ga deze zomer eens aan de slag met het belangrijkste project in je leven: jezelf.

Met golven hebben we allemaal te maken. Golven van geluk, of golven van verdriet. Een golf aan werk die je onverwacht op je bord krijgt, of een golf van leegte als je ineens zonder komt te zitten. Welke golf je ook tegenkomt, je kan er op leren surfen. Hoe?

wilde zee

Leven met aandacht.

Op 12 juli gaat er weer een nieuwe 8-weekse mindfulness training van start, in deze acht weken bouw je aan een aandachtsvolle levenshouding en persoonlijke meditatie routine, waar jij de rest van je leven de vruchten van kan plukken.

Mindfulness en meditatie zijn vaardigheden die je kan ontwikkelen. Hoe vaker je oefent, hoe makkelijker het je af zal gaan. Net zoals bijvoorbeeld het leren spelen van piano, spreken van een nieuwe taal of surfen! Mindfulness is geen zweverig begrip, maar is een praktische techniek die je in je eigen leven kan leren toepassen. Je ontwikkelt zo het vermogen om meer rust, aandacht en plezier voor jezelf te creëren in het NU.

Wil je meer weten over doel en programma van de training? Hier vind je meer informatie over de Mindfulness training, het programma, betaling en annulering

Meld je aan via nicoline@freelancefilosoof.com

// Data & Tijden
Maandagen 12, 19, 26 juli, 2, 9, 14, 16, 23, 30, augustus van 19.00 – 21.30.
Aantal bijeenkomsten: 9 (8 maandagen en 1 zondag)
Stiltedag: zondag 14 augustus 10:30-16:00

// Investering
€395,- (incl geluids opnames en werkboek, thee en koekjes en lunch op de stiltedag en BTW)

// Locatie
KW9, Kromme Waal 9-H, 1011 BS Amsterdam

// Intake
Voorafgaand aan de training heb ik graag een telefonisch of face-to-face intakegesprek met je, zodat ik je beter kan begeleiden tijdens de training!

cropped-12122409_897496433631447_3145452767690867212_n.jpg

// Over Nicoline
Nicoline Smalbraak (1984) is gedurende haar studie wijsbegeerte en psychologie voor het eerst met Oosterse filosofie in aanraking gekomen. Vanuit een wetenschappelijke interesse werd zo een wereld van nieuwe (maar oh zo herkenbare) denkbeelden voor haar ontsloten. Omdat de praktische toepasbaarheid van deze filosofie haar altijd trok raakte zij gaandeweg in de ban van yoga en meditatie, om direct in de wereld te kunnen ervaren wat anders slechts bij boekenwijsheid bleef.

Na een jarenlange flirt met meditatie en het volgen van retraites in binnen- en buitenland besloot zij een opleiding te volgen bij het Centrum voor Mindfulness. De wetenschappelijke manier waarop meditatie in mindfulness benaderd wordt, is er een waarbij Nicoline zich thuis voelt. Haar aardse en praktische aanpak maakt de meditatie en mindfulness lessen die zij geeft heel toegankelijk. Zij geeft behalve 8-weekse trainingen ook losse ‘Mindstijl’ lessen aan De Bewustzijn School. Zij is aangesloten bij de VMBN in categorie 2.