Expositie: “Jaar in, jaar uit”

Expositie: “Jaar in, jaar uit”

Een nieuw jaar met al meteen een leuk nieuwtje! Alle 12 de schilderijen van mijn verjaardagskalender zijn te bezichtigen (en te koop) in de expositie ‘Jaar in, jaar uit’ in Amsterdam!

Aankomende zaterdag 9 januari en zaterdag 16 januari ben ik van 15:00-19:00 aanwezig op De Bewustzijn School. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, een drankje te drinken en uiteraard kunt u daar ook een kalender (of een schilderij) aanschaffen.

Info:

De Bewustzijnschool (U moet door het hek heen naar de school)
Lutmastraat 81
1073 GP Amsterdam

Zaterdag 9 en zaterdag 16 januari
Open expositie: 15:00-19:00 uur

Mocht u op een ander tijdstip willen langskomen, bijvoorbeeld omdat u op deze zaterdagen niet kunt, maar u heeft enorme interesse in een van de schilderijen. Stuur mij dan een mailtje, dan maken we een andere afspraak. nicoline@freelancefilosoof.com

Tot ziens!

image5 (1) image4 (1)

expo2 expo 4