Filmdagen

Filmdagen

Onlangs werd ik benaderd of ik misschien wilde meewerken aan een filmpje om een nieuw platform voor kunst en creatie te promoten. Op Creatiemarkt kan iedereen die kunst maakt of creatieve producten deze aanbieden. Het filmpje zou gaan over mijn werk. De bedoeling was dat ik een schilderij zou maken, en het hele maakproces zou gevolgd worden. Dat leek me best leuk! Ik had al best lang een beeld in mijn hoofd van een ouder met kindje die door een winters woud liepen, dat besloot ik te schilderen.

FILMDAG4 FILMDAG8 FILMDAG7

Eind augustus kwamen Rutger en Stefan bij mij langs in het atelier. Het was het laatste weekend dat ik in mijn atelier zou werken, superleuk dat dat is vastgelegd! Op 15 september schoten we het tweede deel van de film aan het water op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Met bakken water kwam de regen die dag uit de lucht, niet zo handig voor een buiten-schilder-sessie! Gelukkig bood een van de grote hallen van de werf uitkomst. Hieronder een foto-impressie van de twee filmdagen, het filmpje volgt nog!

Liefs, Nicoline

11954723_875945182453239_9088363201273593856_n FILMDAG3

 

FILMDAG9 FILMDAG6

FILMDAG FILMDAG2