Wat maakt een kunstenaar?

Wat maakt een kunstenaar?

Tijdens mijn verblijf in Utopia ben ik begonnen met schilderen.

Het startte als een uitlaatklep voor mijn gevoelens en een middel tegen de verveling als het weer eens te slecht weer was om op de akker te werken. Het groeide uit tot een nieuwe bezigheid, die mij een nieuwe kijk gaf op mijzelf en de wereld om mij heen.

Ben ik dan nu een kunstenaar geworden? Wat betekent het eigenlijk om kunstenaar te zijn? Ik moet zelf nog wel wennen aan die titel, en ben vooralsnog dus gewoon iemand die graag schildert. Ik heb een atelier betrokken in de buurt van mijn huis en spendeer mijn dagen al schilderend, terwijl ik geniet van de vrijheid die deze nieuwe bezigheid mij geeft.

Voor wie interesse heeft: Ik schilder in opdracht, en neem nog altijd nieuwe opdrachten aan, ik heb echter wel een wachtlijst. Mocht je een schilderij willen bestellen, kun je per mail een verzoek doen. Ik neem dan contact met je op over de termijn en prijzen.

Hieronder een selectie van mijn werk, om alvast een voorproefje te krijgen.

De Kloof
De Kloof – mei 2014 – Acryl op doek – 40×60

De Steiger
De Steiger – september 2014 – Acryl op doek – 60×80

Het Verlangen
Het Verlangen – augustus 2014 – Acryl op doek 60×80

Omarm me
Omarm me – november 2014 – Acryl op doek – 60×80

Hand in Hand
Hand in hand – september 2014 – Acryl op doek – 60×60

Leer Zeilen
Leer Zeilen – november 2014 – Acryl op doek – 60×80

Dansen aan Zee
Dansen aan Zee – december 2014 – Acryl op doek – 60×60

Strandwandeling
Strandwandeling – december 2014 – Acryl op doek – 100×140

Nicoline-1975-2

Bomenstilte – november 2014 – Acryl op doek – 100×200