Reizen in Utopia

Reizen in Utopia

In Utopia hebben ik en Isabella Smit samen een boekje uitgegeven: Reizen in Utopia. In dit boekje is een verzameling schilderijen te vinden die ik heb geschilderd in Utopia, met daarbij gedichten die Isabella en ik erbij geschreven hebben. Ik krijg veel vragen over dit boekje: Is het nog te verkrijgen? Ja!

Als u bij mij een boekje besteld, stuur ik het naar u op!

Voor aanvragen van boekjes of opdrachten van schilderijen kunt u mij bereiken op nicoline@freelancefilosoof.com.

boekje-reizen-in-utopia

Een voorproefje uit het boek:

LEERZEILEN

Leer Zeilen – November 2014 – Acryl op doek – 60 x80

Leer Zeilen

Leer Zeilen!
Het is van levensbelang.

Van alle mensen op de wereld,
bezeil ik het liefst een land met jou.
Wat zeg ik?
100 landen, 1000 landen, alle landen en nog meer.

Maar je kan het niet…
Verdomme

Er valt geen land met je te bezeilen.

Tekst & Beeld: Nicoline Smalbraak